13 iulie 2024

Parul de la subrat este o problema reala odata cu venirea verii si cu temperaturile mult prea mari de afara si din case. Pe langa mirosuri neplacute si transpiratie in exces incurajata mereu, parul de la subrat arata si urat, nu prea putem sa purtam haine mai lejere si avem mereu un stres in plus cand vrem sa ridicam mana sau sa ne manifestam in public, sa gesticulam.

La fel cum se intampla in orice zona a corpului unde avem par in exces, si la subrat ne putem epila destul de usor. Prima varianta la indemana ar fi epilarea acasa prin smulgerea firelor de par si prin epilari cu aparate de ras, spuma, aparate de ras electrice, creme depilatoare, ceara in cazul in care chiar suportam durerea. 

Nu e o varianta recomandata de specialisti mai ales daca ai si pielea mai sensibila, afectiuni dermatologice cunoscute, si asta pentru ca provoaca iritatii mari locale, infectii uneori, raman fire de par crescute sub piele sau cresc sub piele mai departe si urmatoarele epilari sunt si mai dificile. 

Disconfortul creat e unul foarte mare, ai mancarimi, senzatii neplacute cand mai intervine si transpiratia in exces, cand folosesti deodorantul preferat.

Cea mai sigura si mai buna varianta pentru epilarea la subrat ramane o epilare definitiva laser Bucureşti la un salon cu experienta. Epilarile definitive cu laser iti garanteaza rezultate foarte bune care raman vizibile pe termen lung, ai nevoie de opt sedinte facute la interval de patru saptamani, efectele se vor vedea de la prima sedinta. 

In zonele epilate, la subrat vei avea cu pana la 90%-95% mai putin par, zona axilelor va reactiona foarte bine si pigmentarea firelor de par va fi mereu in avantajul tau. Costurile per sedinta de epilare definitiva la subrat nu sunt foarte mari, pornesc de la 200 ron, deci cu 1700 ron in medie poti sa ai axilele curatate aproape in totalitate de firele de par care iti puneau mari probleme.

Cele mai multe doamne sau domnisoare aleg sa se epileze pentru vara sau vara, pentru ca doar atunci apare transpiratia in exces, zona e mereu expusa si mirosurile neplacute sunt foarte usor de sesizat cand esti in apropierea cuiva. Dar avem nevoie de o epilare definitiva laser Bucureşti doar vara? Specialistii recomanda epilarile mai ales pe timpul iernii daca vrem sa vedem rezultatele cele mai bune la inceput de sezon estival. 

Si iarna vom transpira si vom avea probleme cu parul de la subrat, nu se mai discuta de estetica, pentru ca umblam cu haine groase si acoperim tot corpul. Iarna e mai usor sa te pregatesti pentru epilari, sa respecti regula cu expunerea zonei la soare si radiatii, sa te razi inainte sau sa lasi parul sa creasca intre epilarile definitive.

La fel de bine putem sa ne epilam primavara si toamna, si atunci transpiram, putem sa avem iritatii sau neplaceri cauzate tot de firele de par rebele din zona axilelor care tot cresc rapid si sunt greu de „gestionat”. Daca ne dorim sa avem zona axilelor fara prea multe fire de par si doar cu un puf ramas in urma epilarilor definitive cu siguranta va trebui sa ne ingrijim de ea pe tot parcursul anului, nu doar vara sau in pregatirea intampinarii verii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.