13 iulie 2024

Una dintre cele mai sensibile zone corporale de epilat si mai dificile din perspectiva epilarilor definitive este zona inghinala. Zona intima are o sensibilitate foarte mare fata de alte zone ale corpului, acolo avem multe terminatii nervoase, multe vase de sanse, sistemul reproducator, organele sexuale, asa ca e firesc sa ne confruntam cu multe neplaceri si obstacole la epilare.

O chestiune de igiena personala si un subiect de discutii aprinse in multe societati, epilarea inghinala este foarte simplu de realizat daca te adresezi unui salon cu servicii de epilare definitiva laser Bucureşti, daca locuiesti in Capitala. Preturile pot porni de la 350 ron per sedinta, ai nevoie de patru sau sase sedinte in medie si de repetarea lor la 6-8 saptamani pentru rezultate excelente, chiar si la patru saptamani daca e nevoie. La femei parul de care scapi in urma epilarilor inghinale este de 90%-95%, la barbati procentele sunt ceva mai mici, 75%-90%.

Procedurile nu sunt dureroase, nu apar iritatii puternice sau inflamatii, mancarimi, experienta epilatului la salon e placuta si relaxanta, laserul cu trei lungimi de unda vizeaza doar foliculii, deci se actioneaza direct la radacina firului de par. Nu e afectata nici pielea sau firele de par din jurul zonelor de epilat, scapi si de disconfortul perioadei cresterii parului, de firele de par crescute sub piele mai mereu. Mersul la bazin sau la plaja va fi fara stres si vei castiga timp si bani alegand o epilare definitiva laser Bucureşti la salon.

Ca sa ajungi insa la un procent de 90% sau chiar mai mare trebuie sa mergi la 8 sedinte de epilare definitiva laser, in zonele cu pigmentare mai puternica rezultatele vor fi de pana la 80%. De la primele sedinte vei vedea cum dispar firele de par din zona intima, le vei repeta la patru saptamani pentru a avea cele mai bune rezultate. Se vor recomanda si sedinte de intretinere, setarile aparatelor cu laser vor fi personalizate de fiecare data si vei avea tot suportul oferit de profesionistii de la salon.

Pe termen lung epilarile definitive laser in zona inghinala sunt cele mai simple si eficiente solutii, rezultatele obtinute vor fi vizibile saptamani la rand, parul ramas va fi asemanator unui puf si va fi usor de ingrijit si foarte greu de observat. Plus ca te vei simti mai bine si nu vei mai avea iritatii nedorite si transpiratie in exces, mirosuri neplacute mai ales vara, pielea va arata si ea mai bine, va fi mai catifelata.

Ca sa iti dai seama cat de importanta este epilarea definitiva laser in zona intima trebuie sa te gandesti la perioadele in care te epilai cu ceara sau cu lama, cu diferite creme depilatoare si cat de des te epilai, cat cheltuiai pe aparate si pe produse si cat sufereai, ce iritatii si infectii aveai atunci. Doar asa vei constientiza cat de mult bine iti faci mergand la salon si solicitand epilarile definitive cu laser efectuate de specialisti cu experienta vasta in domeniu. Alegi epilarile definitive mereu, in zona intima, si uiti de grija epilatului celei mai sensibile zone a corpului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.