18 mai 2024

Epilarile au mereu rezultate indiferent ca apelezi la metode clasice sau la metode moderne, cum e de pilda si epilarea definitiva cu laser la salon. Ce inseamna rezultate? Firele de par dispar deodata sau treptat din zonele de epilat, daca e vorba de epilari obisnuite, facute acasa sau prin tehnici traditionale, parul va creste rapid fix cum era, daca e vorba de epilari definitive vei ramane doar cu un fel de puf fin.

Prima data cand te-ai hotarat sa treci de la epilarea clasica, facuta acasa sau la salon cu ceara sau prin alte metode la epilari definitive vei apela cel mai probabil la IPL, Lumina Intens Pulsata. E si mai ieftina procedura, aparatura e mai ieftina, dar rezultatele sunt slabe si in niciun caz nu sunt de lunga durata. 

Da, scapi de mai multe fire de par ca in cazul unei epilari cu lama, de exemplu, dar pentru ca nu exista eficienta sporita si precizie ca la o epilare definitiva laser Galaţi va trebui sa cam repeti sedintele de epilare IPL de prea multe ori si asta inseamna un buget foarte mare pentru epilari per total.

Cand e cazul sa renunti la alte tipuri de epilare si sa treci direct la epilari definitive cu laser la salon? De exemplu, cand vezi ca pielea are de suferit, tot apar iritatii, ai foarte multe sedinte si efectele nu sunt deloc vizibile sau ti se par foarte slabe. Si la epilarile cu lama, ceara, aparate de ras electrice se intervine brutal asupra firelor de par, mai raman fire de par care cresc sub piele si e si mai greu sa le epilezi intr-un fel, sa scapi de ele.

Poti sa treci direct la o epilare definitiva laser Galaţi la salonul preferat si in momentul in care vrei sa renunti definitiv la epilari si sa ai cat mai putin par in zonele vizate. Epilarile definitive cu laser sunt simple, rapide, ai nevoie de doar 6-8 sedinte sau 10-12, daca discutam despre epilari faciale, pentru a vedea efecte vizibile care se mentin. Plus ca pielea nu are de suferit, nu sunt proceduri dureroase, nu apar senzatii neplacute dupa sedintele de epilare definitiva.

Epilarea definitiva laser e solutia cea mai buna si atunci cand, in urma epilarilor prin alte metode, vei constata ca apar mult prea multe fire de par sub piele si probleme dermatologice locale. Nimeni nu isi doreste o piele care arata si mai urat dupa epilare si unde parul e si mai greu de epilat si de eliminat dupa ce ai scapat de chinurile tratamentelor.

Ai putea sa renunti la alte metode de epilare si sa treci la epilari definitive cu laser la recomandarea specialistilor de la salon sau a dermatologilor. Se intampla uneori sa existe anumite probleme cu pielea si anumite afectiuni care ar putea sa determine clientul sa poata face doar epilari definitive cu laser ca sa scape cat mai repede de firele de par si de procedurile ce au legatura cu o epilare normala prea frecventa.

Acum stii cand e bine sa mergi la salon si sa ceri epilari definitive cu laser, asa ca nu iti mai ramane decat sa consulti oferta de servicii si preturile si sa te hotarasti cand incepi seria de sedinte de epilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.