Italian Residence. It's about passion. It's about people.


TERMENI SI CONDITII

     Folosirea site-ului raidgalati.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. ATU CONSULTING S.R.L. prin intermediul site-ului raidgalati.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
    S.C. ATU CONSULTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

    In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

    Fiecare anunt apare gratuit, 4 aparitii (doua saptamani) in ziarul Raid Galati-Braila. De asemenea, apare gratuit pe site, doua saptamani. Recomandam o lungime a anuntului de 30 cuvinte. Anunturile postate pe site cu fotografii arar in ziar fara fotografii. Pentru anunturile matrimoniale nu se publica fotografii.

    Va rugam nu uitati sa scrieti in anunt si numarul sau numerele de telefon. Anunturile postate fara numar de telefon nu se publica.

    Anuntul se poate modifica oricand in acest interval, printr-o simpla solicitare.
    Pentru ca anuntul sa apara din nou, va rugam sa ne trimiteti doar numarul de telefon si textul Prelungire. Anuntul dv va fi publicat din nou 4 aparitii, tot gratuit. Procedura se poate repeta, tot gratuit. Numarul de aparitii prin prelungire este nelimitat.

    Pentru prima aparitie a unui anunt matrimonial este necesara trimiterea acestuia prin SMS la nr. de tel. 0741.104.194 de pe numarul de telefon din anunt. Tariful este normal, fara suprataxare.

    Introduceti textul anuntului dumneavoastra, cuvintele fiind intotdeauna despartite prin spatiu. Semnele de punctuatie vor fi lipite de cuvant. Va rugam nu scrieti cu majuscule.

    Anunturi si reclame care nu se preiau sub nici o forma pentru publicare:
    -Vanzari organe.
    -Anunturi care au continut politic.
    -Anunturi discriminatorii (Ex: Inchiriez xxx. Exclus romi); pentru rubrica -Oferte de munca- nu se accepta nici o discriminare cu privire la: varsta, sex, rasa, etnie, nationalitate, limba, religie, categorie sociala, categorie defavorizata, orientare sexuala (conf. legii 48/2002).
    -Anunturi ce au nr. de telefon cu suprataxa, daca nu au specificat tariful Ghicitori, astrologie, tarot.
    -Anunturi in limbi straine altele decat: engleza, italiana, franceza, germana, spaniola.
    -Anunturi tip Caritas, religioase, politice, care contin obscenitati sau care solicita trimiteri de valori.
    -Anunturi cu vadit continut nereal.

    Raspunderea pentru realitatea continutului anunturilor revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

    In caz de nerespectare a conditiilor de utilizare de mai sus raidgalati.ro poate refuza publicarea anuntului fara notificare a autorului sau justificare a deciziei.

    raidgalati.ro este protejata din punct de vedere al drepturilor de autor in toate componentele sale (datele stocate, grafice si imagini). O prelucrare si/sau multiplicare este permisa numai in masura in care este necesara pentru utilizarea uzuala.

    Orice prelucrare, multiplicare, distribuire si/sau redare suplimentara, in special documentarea sistematica in spatiul gratuit al aplicatiei in scopuri comerciale, precum si preluarea neaprobata intr-o oferta publicata in orice mod, depaseste utilizarea uzuala si reprezinta o incalcare o drepturilor de autor, care se urmareste penal si obliga la despagubiri.

    Raid Galati, Raid Braila, Raid Galati-Braila, raidgalati.ro si combinatii ale acestor denumiri sunt proprietatea sau in utilizarea legala a SC ATU CONSULTING SRL. Acestea sunt marci inregistrate la OSIM si sunt protejate conform Legii Dreptului de Autor. SC ATU CONSULTING SRL este persoana juridica romana cu sediul in Ploiesti, str. Cameliei nr.19,  bl.23, ap.22, jud Prahova, Nr.RC: J29/2135/2006, CIF:RO19072857, Capital Social 200 lei, si punct de lucru in Galati, str. Domneasca nr.105, jud. Galati, tel.0236320302.
   
    Anunturile listate in acest site nu sunt adaugate de noi. Prin noi se intelege responsabilii acestui site, administrator, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc acest site. Noi nu raspundem daca un utilizator al acestui site nu respecta legile in vigoare! In cazul in care suntem solicitati noi oferim organelor in drept adresa IP corespunzatoare utilizatorului care a postat un anunt. De asemenea informam si utilizatorul in cauza ca face obiectul unei anchete sau reclamatii si ca datele lui de inscriere in acest site inclusiv adresa IP au fost oferite de noi organelor in drept.

    Utilizatorii au posibilitatea sa transmita raidgalati.ro oricand orice plangeri si/sau sesizari cu privire la orice aspect care ii nemultumeste legat de raidgalati.ro.
    Plangerile si/sau sesizarile vor fi depuse prin intermediul formularului de adaugare anunturi.
    Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora.
    Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

    Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
    Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

    Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC ATU CONSULTING SRL in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor raidgalati.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

    Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
   
    Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.